La setmana del 18 al 24 de novembre es va celebrar la Setmana europea de prevenció de residus i els nens i nenes del col·legi hi vàrem participar amb una activitat. Els alumnes de 5è van elaborar unes graelles on van anotar quin esmorzar portava cada nen i nena de parvulari i primària i quin tipus de residu generava. D'un total de 200 alumnes que portaven esmorzar, els resultats obtinguts en percentatges van ser els següents:
- No generen residu : el 56%
- Generen residu orgànic, per tant, compostable: el 20%
- Generen un envàs o embolcall: 23%
Per tant, veiem que el 76% dels alumnes porten esmorzars saludables i a més no generen residu o és compostable, fet molt positiu que ens indica que anem pel bon camí, ja que hem millorat els resultats del curs passat. Encara queda, però, treball per fer per arribar a l'objectiu de no generar residus.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada