dimarts, 20 de desembre del 2016

SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS

La setmana del 21 al 27 de novembre es va celebrar la Setmana europea de prevenció de residus i els nens i nenes del col·legi hi vàrem participar amb una activitat. Els alumnes de 5è van elaborar unes graelles on van anotar quin esmorzar portava cada nen i nena de parvulari i primària i quin tipus de residu generava. D'un total de 204 alumnes que portaven esmorzar, els resultats obtinguts van ser els següents:

No generen residu : 122 alumnes (60%)
Generen residu orgànic, per tant, compostable: 25 alumnes (12%)
Generen un envàs: 57 alumnes  (28%)

Per tant, veiem que el 72% dels alumnes porten esmorzars saludables i a més no generen residu o és compostable, fet molt positiu que ens indica que anem pel bon camí. Encara queda, però, treball per fer per arribar a l'objectiu de no generar residus.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada