divendres, 26 de novembre del 2021

SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS: "GREEN WEEK"

Durant la setmana del 20 al 28 de novembre es celebra a tota Europa la Setmana Europea de Prevenció de Residus, i des del col·legi ens hi hem adherit juntament amb les famílies. S'hi ha donat cabuda a altres escoles d'Europa, i s'han dut a terme activitats tota la setmana sota el nom de "Green Week". Totes les activitats han estat acompanyades d'una reflexió per fomentar la sensibilització per tal de tenir cura del planeta.

- DILLUNS: "WE ARE GREEN" tothom va portar alguna peça de roba verda o accessori verd com a símbol de la sostenibilitat i del començament de la setmana verda.

- DIMARTS: "WE ARE WATER" amb el lema “Cada gota compta”, cada classe va pensar una acció per estalviar aigua i crear un decàleg comú.

- DIMECRES: "WE ARE HEALTHY & ZERO WASTE FOOD” vam portar un aliment saludable de proximitat per esmorzar i des de l’àrea de Science i Anglès es van elaborar receptes amb aliments sobrants.

- DIJOUS: "WE ARE NOT PLASTIC" vàrem identificar objectes de plàstic que tenim al nostre voltant (classe, escola...) i vam fer propostes de com els podríem substituir per altres sostenibles. Des de Science i tallers es va fer un experiment “Bioplastic with milk”. També hi va haver una xerrada sobre “Les tortugues del nostre mar” per part dels experts d’AulaCRAM.

- DIVENDRES: "WE ARE LIFE” taller de “seed bombs” a Science i plantada d'arbres i flors al pati del col·legi. També hem gaudit d'una xerrada d'un biòleg marí sobre els plàstics que arriben al mar.

Entre les famílies s'ha realitzat un concurs de logotips amb una alta participació. 

*Totes les fotos i accions que s'han fet n'ha quedat constància en aquest PADLET: https://padlet.com/eespada3/vanpqfsffpy2tvy7










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada